بررسی فقهی-فرهنگی حضور زنان در ورزشگاه ها؛راهبردها و راهکارها

This is the HTML version of بررسی فقهی-فرهنگی حضور زنان در ورزشگاه ها؛راهبردها و راهکارها Page 1
To view this content in Flash, you must have version 8 or greater and Javascript must be enabled. To download the last Flash player click here

بررسی فقهی-فرهنگی حضور زنان در ورزشگاه ها؛راهبردها و راهکارها


بحث حضور در ورزشگاه ها و مسابقات ورزشی از مباحثی است که پس از پیروزی انقلاب اسلامی در مقاطع زمانی مختلف به صورت های متفاوتی مطرح شده و در حال حاضر با توجه به روند رو به افزایش فشارهای داخلی و خارجی و تحمیل هزینه های سنگین حیثیتی به نظام در عرصه داخلی و خارجی موقعیتی پدید آمده که جهت برون رفت از آن مدیریت صحیح و حساب شده ای باید اعمال گردد که جنبه های مختلف فقهی، حقوقی، فرهنگی و اجتماعی و سیاسی این مساله را پوشش دهد.
 علی رغم این که رسانه های بیگانه ممنوعیت حضور زنان در ورزشگاه ها و مسابقات ورزشی را همزمان با پیروزی انقلاب اسلامی اعلام می کنند، اما ممنوعیت حضور زنان در ورزشگاه ها اولین بار در تاریخ 21 تیرماه 1373 مطرح شد. در سال 1379 نخستین نشست تبیین تبعات ورود زنان به ورزشگاها و میادین ورزشی برگزار شد که در آن حضور زنان در ورزشگاه ها منوط به پوشش ورزشکاران شد. اما نماینده ستاد امر به معروف و نهی از منکر در آن نشست اعلام کرد که علی رغم آن که از نظر فقهی ورود زنان به محل انجام ورزش هایی که پوشش ورزشکاران پوشیده است، بلامانع می باشد اما  زمینه این کار در جامعه فراهم نیست.
Powered by FlippingBook. Joomla extension.