بررسی حاشیه‌نشینی و بافت فرسوده استان قم و راه‌کارهای مقابله با آسیب‌های آن

This is the HTML version of بررسی حاشیه‌نشینی و بافت فرسوده استان قم و راه‌کارهای مقابله با آسیب‌های آن Page 1
To view this content in Flash, you must have version 8 or greater and Javascript must be enabled. To download the last Flash player click here

بررسی حاشیه‌نشینی و بافت فرسوده استان قم و راه‌کارهای مقابله با آسیب‌های آن


متاسفانه بر اساس آمار به دست آمده از مراجع ذی‌صلاح به این نتیجه رسیدیم که آمار ساکنین سکونت‌گاه‌های غیررسمی استان حدود 300.000 نفر می‌باشد و آمار جمعیت ساکن در بافت فرسوده شهر قم حدود 250.000 نفر است و این آمار در حال افزایش است و مشکلات عدیده فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی و امنیتی برای استان و شهر قم ایجاد میکند.بر اساس آمار به‌دست آمده از مراجع ذیصلاح می‌توان به وضوح مشاهده کرد که مناطق محروم شهر قم و سکونت‌گاه‌های غیررسمی شهر قم بیترین آمار خشونت‌ها و معضلات شهری را به خود اختصاص داده‌اند که این امر زنگ خطری برای مسئولان شهری و استانی است.
عوامل گسترش حاشیه‌نشینی در استان عبارتند از : فقر و بیکاری، مهاجرت، عدم توزیع مناسب امکانات در کشور، نزدیکی به پایتخت و عدم موفقیت طرح های حمایت از کشاورزان و ... .
راه‌کارهای ارائه شده جهت کنترل حاشیه‌نشینی و کاهش آسیب‌های آن در استان نیز به 2 بخش کوتاه‌مدت و بلندمدت تقسیم شده‌اند که در هر بخش راه‌کارهای انتظامی، امنیتی و فرهنگی، آموزشی مدنظر قرار گرفته‌اند.
Powered by FlippingBook. Joomla extension.