این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
مرکز پژوهشی مبنا درباره وضعیت دین و دین‌داری چشم‌انداز آن در ایران، سراغ کارشناسان و صاحب‌نظران در حوزه‌های مختلف رفته است و علاوه بر ترسیم وضعیت دین و دین‌داری از زبان آن‌ها، راهکارهای بهبود و ارتقای وضعیت دین و دین‌داری را جویا شده است. در این مصاحبه نظرات و دیدگاه‌های دکتر محمدرضا پویافر، استادیار جامعه‌شناسی دانشگاه علوم انتظامی امین در این موضوع ارائه می‌شود.
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
مرکز پژوهشی مبنا درباره وضعیت دین و دین‌داری چشم‌انداز آن در ایران، سراغ کارشناسان و صاحب‌نظران در حوزه‌های مختلف رفته است و علاوه بر ترسیم وضعیت دین و دین‌داری از زبان آن‌ها، راهکارهای بهبود و ارتقای وضعیت دین و دین‌داری را جویا شده است. در این مصاحبه نظرات و دیدگاه‌های حجت‌الاسلام دکتر محمدجواد ارسطا عضو هیات علمی پردیس فارابی دانشگاه تهران در این موضوع ارائه می‌شود.
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
دکتر سید حسین سراج‌زاده رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران و مدیر گروه جامعه‌شناسی دانشگاه خوارزمی است. ایشان پس از دریافت دکترای جامعه‌شناسی از دانشگاه اسكس (Essex) انگلستان، پژوهش‌های خود را در زمینه‌های جامعه‌شناسی انحرافات اجتماعي، بررسي مسائل اجتماعي ايران، جامعه‌شناسی دين متمرکز کرد که حاصل آن ده‌ها کتاب و مقاله در این حوزه‌هاست. کتاب چالش‌های دین و مدرنیته؛ مقاله مقایسه روش شناسانه سنجه‌های دین‌داری؛ دین و سلامت: آزمون اثر دین‌داری بر سلامت در میان نمونه‌ای از دانشجویان؛ مطالعه اثر دین‌داری بر پایبندی اخلاقی در یک جمعیت دانشجویی برخی از آثار دکتر سراج‌زاده است. مرکز پژوهشی مبنا، ذیل پژوهش سالنمای وضعیت دین و دین‌داری در ایران و چشم‌انداز آن و دریافت نظرات نخبگی، درباره وضعیت دین‌داری ایرانیان و راهکارهای بهبود آن با…
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
حجت‌الاسلام دکتر محمدجواد مهری، مترجم و پژوهشگر حوزه تاریخ و اندیشه سیاسی اسلام در گفتگو با مرکز پژوهشی مبنا عوامل بروز و راهکارهای مقابله با افراط‌گرایی شیعه را بررسی کرد.
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
مجله افق مکث در گفت‌وگوی با حجت‌الاسلام دکتر عزالدین رضانژاد نظرات ایشان را درباره عوامل، آسیب‌های و راهکارهای افراط‌گرایی شیعی جویا شد.
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
در مصاحبه با حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مهدی فرمانیان معاون امور بین الملل مجمع جهانی اهل بیت علیهم السلام و معاون پژوهش دانشگاه ادیان و مذاهب بررسی شد: رمز مقابله با افراطگرایی
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
در مصاحبه با حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر هادی درویشی مدیر موسسه مطالعاتی اهل بیت علیهم السلام بررسی شد: عوامل رشد افراط‌گرایی در تشیع
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
دکتر رسول داداشی آذر در مصاحبه با مرکز پژوهشی مبنا، از عوامل بروز افراط‌گرایی شیعی و راهکارهای برطرف‌کردن آن گفت
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
سله گفتگوهای کارشناسی با موضوع افراط گرایی شیعی هرچند آنچه از واژه «افراط اگرایی» به ذهن می‌رسد، گروه‌های تندرو و تکفیری است، اما نباید غافل شد که برخی اندیشه‌ها و رفتارهای افراطی شیعیان نیز آتش کینه در خرمن جهان اسلام می‌افروزد و از سوی دیگر گنجینه معارف شیعی را تهی می‌کند. برای بررسی علل بروز و راهکاری رفع افراط‌گرایی سراغ حجت الاسلام دکتر محمد جواد ارسطا پژوهشگر حوزه دین و عضو هیئت علمی دانشگاه تهران رفتیم تا از نظرات این استاد و پژهشگر برجسته را در این باره جویا شویم.
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
سلسله گفتگوهای کارشناسی با موضوع افراط گرایی شیعی هرچند آنچه از واژه «افراط اگرایی» به ذهن می‌رسد، گروه‌های تندرو و تکفیری است، اما نباید غافل شد که برخی اندیشه‌ها و رفتارهای افراطی شیعیان نیز آتش کینه در خرمن جهان اسلام می‌افروزد و از سوی دیگر گنجینه معارف شیعی را تهی می‌کند. برای بررسی علل بروز و راهکاری رفع افراط‌گرایی سراغ حجت الاسلام دکتر سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب اسلامی رفتیم تا از نظرات این استاد و پژهشگر برجسته را در این باره جویا شویم.