این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی در پیامی به‌مناسبت آغاز سال ۱۳۹۸، سال جدید را سال «رونق تولید» نام‌گذاری کردند.متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به شرح زیر است:
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
بسم الله الرحمن الرحیمتقارن تولد سال نو با عید ولادت مولود کعبه بر همگان مبارکباد.
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
به نام مقلب‌القلوب
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
به مناسبت ولادت امیر مؤمنان، امام علی علیه‌السلام شخصیت امیرالمؤمنین از لحظه‌ی ولادت تا هنگام شهادت، در همه‌ی این ادوار، یک شخصیت استثنائی است. ولادت او در جوف کعبه است - که نه قبل از آن حضرت و نه بعد از آن حضرت تا امروز چنین چیزی اتفاق نیفتاده است - شهادت آن بزرگوار هم در مسجد و محراب عبادت است. بین این دو نقطه هم، همه‌ی زندگی امیرالمؤمنین جهاد است و صبر للَّه است و معرفت است و بصیرت است و حرکت در راه رضای الهی است. در آغاز کودکی، دست تدبیر الهی، علی بن ‌ابی طالب را به آغوش پیغمبر میسپارد. امیرالمؤمنین (علیه الصّلاة و السّلام) شش ساله بود که پیغمبر او را از خانه‌ی جناب ابی‌طالب به…
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
ره‌توشه‌های چهل‌ساله انقلاب اسلامی ایران از سرمایه‌های بنیادین هر اجتماعی، وحدت و انسجام ملی است که می‌توان آن را مقدمه‌ای حیاتی برای بقا و استحکام حیات سیاسی، اجتماعی و فرهنگی دانست؛ چراکه انسجام و همگرایی، پشتیبان رشد و برقراری نظم در جامعه است. درواقع اتحاد ملی، وفاق در اهداف، ارزش‌ها و نگرش‌ها را موجب شده که درنتیجه آن، توافق وسیع و قابل‌قبول نسبت به زندگی، چشم‌اندازها و نحوه مواجهه با مسائل سیاسی پدید می‌آید. تنوعات قومی و مذهبی دیرینه در بدنه ایران از یک‌سو و پراکندگی و گستردگی فرهنگ‌های قومی و محلی از سوی دیگر، در کنار اقدامات دشمنان و معاندان و جاهلان باعث اهمیت بالای بررسی وحدت و انسجام ملی میان مردم ایران می‌شود. با مروری بر این دو…
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
به مناسبت میلاد با سعادت حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها اندوه و شادمانی حالاتی هستند که به طور طبیعی بر انسان عارض می‌شوند. یعنی انسان قسمتی از عمرش را در حالت شادی و قسمتی را درحالت غم و اندوه به سر می برد. چه‌بسا پس از آنکه حالت شادی زائل شود یا غم و اندوه برطرف شود، خود انسان در می‌یابد که آن شادی وجهی نداشت یا غم و اندوهش دلیل معقولی نداشت، از این قبیل حالات برای انسان بسیار اتفاق می‌افتد.از سوی دیگر اگر کسی غم و اندوه و شادمانی‌اش حساب شده باشد، نشانه عاقل بودن آن فرد است. یعنی هر میزان عقل انسان قوی‌تر باشد، شادمانی و ناراحتی او حساب شده تر خواهد بود. به عبارت دیگر هرگاه در مورد…
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
مشكلات مربوط به آموزش بزرگسالان، به ويژه سوادآموزي در جامعه ما، سابقه طولاني دارد كه طي دوران هاي مختلف به شكلي خاص تكرار شده و ادامه يافته است. قانون فرهنگ ايران در سال 1290 تصويب شد و طبق آن مقرر شده كه تعليمات ابتدايي براي همه اطفال از 7 سالگي اجباري است و در سال 1332 قانون تعليمات اجباري به تصويب رسيد؛ به عبارتي ديگر در طول 80 سال گذشته طبق قوانين مختلف، سازمان‌هاي دولتي ملزم به اجراي برنامه‌هاي سوادآموزي شدند و اما در واقع از سال 1315 شمسي بود كه كلاس هاي اكابر رسماً شروع به كار كردند. در آغاز تأسيس جمهوري اسلامي ايران هنوز حدود 15 ميليون از جمعيت بالاي 7 سال جامعه يعني 70 درصد جمعيتي كه…
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
این جلسه که شب گذشته در مرکز صداوسیمای استان قم به همت مؤسسه صراط مبین برگزار شد، با ارائه راهکارهای کاهش مفاسد اخلاقی به بررسی این موضوع پایان داد. هیئت اندیشه‌ورز فرهنگی و اجتماعی استان قم در سال 98 با بررسی موضوعات دیگر ادامه خواهد یافت.
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
انقلاب کبیر اسلامی ایران در حالی چهلمین سالگرد پیروزی خود را پشت سر گذاشت و قدم به دهه‌ی پنجم حیات خود نهاد که اگرچه دشمنان مستکبرش گمان‌های باطلی در سر داشتند اما دوستانش در سراسر جهان، امیدوارانه آن را در گذر از چالش‌ها و به دست آوردن پیشرفت‌های خیره‌کننده، همواره سربلند دیده‌اند.در چنین نقطه‌ی عطفی، رهبر حکیم انقلاب اسلامی با صدور «بیانیه‌ی گام دوم انقلاب» و برای ادامه‌ی این راه روشن، به تبیین دستاوردهای شگرف چهار دهه‌ی گذشته پرداخته و توصیه‌هایی اساسی به‌منظور «جهاد بزرگ برای ساختن ایران اسلامی بزرگ» ارائه فرموده‌اند.بیانیه‌ی «گام دوم انقلاب» تجدید مطلعی است خطاب به ملت ایران و به‌ویژه جوانان که به‌مثابه منشوری برای «دومین مرحله‌ی خودسازی، جامعه‌پردازی و تمدن‌سازی» خواهد بود و «فصل جدید…
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
توشه‌های چهل‌ساله انقلاب اسلامی ایران یکی از ویژگی‌های اساسی دهه 1340، این است که هم شاه به این نتیجه رسید که باید به سمت اقتدار و حکومت فردی حرکت کند و هم امام‌خمینی(ره) زمینه آغاز انقلابی بنیادین را فراهم یافت. از این رو دهه 1340 سرآغاز تضادها و چالش‌ها بود. به نوشته مارگارت لاینگ، «شاه از آغاز دهه 1340، حکومت بر اساس شاه را شیوه اجرای امور کشور قرار داد.1» هرچند زمینه‌های اصلی این رویکرد از زمان براندازی دولت دکتر مصدق فراهم شده بود، عملی ‌شدن این تز، در این دوره آغاز گردید. اشرف پهلوی در خاطرات خود تحت عنوان «من و برادرم»، درباره رویکرد یاد شده چنین نوشته است: «سال‌های پس از مصدق، برای برادرم و من، دوران تحول…
کلیه حقوق این سایت متعلق به مرکز پژوهشی مبنا است