شنبه, 02 فروردين 1399 01:59

هدف بعثت برپایی حکومت الهی است

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
آیت الله جوادی آملی معتقد است رفع اختلاف و اصلاح جامعه با تعلیم و ارشاد و موعظه صرف محقق نمی‌شود، بلکه انبیا تنها در پرتو ایجاد حکومت می‌توانند به این هدف عالی برسند.
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
یکی از مهم‌ترین اقدامات سیاسی امام(ع) در دوران 25 ساله غصب خلافت از ایشان را می‌توان واکنشی دانست که در برابر درخواست مردم جهت پذیرش خلافت از خود بروز دادند. بعد از قتل خلیفه سوم، مردم برای بیعت، به امام علی(ع) مراجعه کردند و پس از شکوه و گلایه از مصیبت‌هایی که دامان آن‌ها را گرفته بود، از آن حضرت با اصرار درخواست کردند خلافت مسلمین را بپذیرد.
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
تفکر اجتهاد و فقه پویای انقلاب اسلامی به میدان آمد تا اثبات کند که عقل و نص نه تنها قابل جمع اند بلکه نصوص و نقل می‌تواند بستری جهت تحقق فقه حداکثری و جمهوری اسلامی برخاسته از سیره علمی و عملی اهلبیت علیهم السلام باشد.
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
برای ترویج هنجارهای اخلاقی در انتخابات یکی از گام های مهمی که امروزه نزد بسیاری از مجموعه ها و دولت های سیاسی دنیا پذیرفته شده است، استفاده از راهکار تدوین منشور اخلاقی انتخابات و تلاش گسترده برای آموزش آن از طریق رسانه ها و تریبون های سیاسی است.
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
آنچه مد نظر ماست، تبلیغات انتخاباتی است که هر یک از قوانین مذکور موادی را به آن اختصاص داده اند. از جمله قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی در فصل ششم به مبحث تبلیغات در انتخابات پرداخته است، قانون انتخابات ریاست جمهوری نیز فصل ششم خود را به تبلیغات کاندیداها اختصاص داده است.
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
این نوشتار در پی پاسخ به این پرسش است که انقلاب اسلامی ایران موجب چه تحولاتی در فقه سیاسی شیعه گردیده است؟ این بحث با رویکرد درجۀ دو و رصدِ تحولِ درونی فقه سیاسی شیعه به انجام رسیده است. در پاسخ، این فرضیه طرح شده است که با توجه به برخی زمینه های سیاسی - اجتماعی پس از انقلاب اسلامی مانند ورود به حوزۀ قانونگذاری، اجرای حدود الهی و عملیاتی کردن آموزۀ مشورت، می توان تحول در فقه سیاسی را در مواردی مانند تلاش برای رسیدن به دانش مستقل فقه سیاسی، ارائۀ گزینۀ بدیل قدرت، تلاش برای پویایی فقه سیاسی، توجه به مصلحت نظام، پذیرش حوزۀ عرف در کنار حوزۀ شرع و گذر از نگاه فردی به نگاه جمعی رصد…
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
 برجسته و گاه وارونه نشان دادن مطالبات قومی می‌تواند منجر به تنش و چالش‌های غیر قابل انکاری شود که ثبات یک نظام سیاسی را به خطر خواهد انداخت.
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
شهید سلیمانی مالک اشتر هزاره بیستم بود آن‌هم در دوران بارش فتنه و مرد عرصه فرهنگستان ارزش‌ها در برابر نیرنگ ستان عالم بود. خدایی نا مکرر و اقیانوسی که عمود بر زمین ایستاده بود
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
یادداشتی از حامد عبداللهی سفیدان -پژوهشگر مرکز پژوهشی مبنا سه ماهه اخیرِ سال 98 (آبان تا دی) روزهای پرچالشی برای حاکمیت و جامعه ایران بود؛ روزهایی که چالش‌های گوناگون نظامی، اقتصادی،‌ امنیتی و اجتماعی باسرعت و پشت سر هم جامعه ایرانی را آزرد. گذشته از عوامل و زمینه‌های رخ دادن این چالش‌ها، باید اعتراف کرد که تنها یکی از این طوفان‌ها برای فروریختن یک جامعه کافی است. هرچند ممکن است هریک از این چالش‌ها عوامل پنهان و پیدای فراوانی داشته باشند اما دو بازیگر اصلی و در صحنه دارند: حاکمیت و مردم.
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
یکی از وظایف دولت اسلامی، سیاست‌گذاری اخلاقی برای شهروندان است. یکی از مهم‌ترین موارد این سیاست‌گذاری‌ها، سیاست‌گذاری اخلاق جنسی بین شهروندان است؛ به‌طور مثال دولت اسلامی باید مردم را به اخلاق جنسی متعارف سوق دهد؛ چراکه اخلاق جنسی غیرمتعارف، منشأ انحرافات و مشکلات فراوان در خانواده‌ها و جامعه می‌شود. این نکته و سایر نکاتی که در ادامه می‌آید از آیه 213 سوره مبارکه بقره گرفته‌شده است.
کلیه حقوق این سایت متعلق به مرکز پژوهشی مبنا است