دوشنبه, 10 مهر 1396 10:38

مویه بر حسین (ع)

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
بسم الله الرحمن الرحيم السلام علي الحسين(ع) و علي علي ابن الحسين(ع) و علي اولاد الحسين(ع) و علي اصحاب الحسين(ع)
چهارشنبه, 05 مهر 1396 16:09

عشق بخواه، اخلاق نخواه.

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
یادداشتی از دکتر مهراب صادق‌نیا- عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب اسلامی جونم فدات، یا ابالفضل" این عبارت عاطفی و خیابانی، که روی شیشه‌ی عقب یک پراید نوشته شده بود، توجه‌م را جلب کرد. جوانی که ماشین را می‌راند، کمربند ایمنی نبسته بود،
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
یادداشتی از باقر صدقی پژوهشگر و استاد دانشگاه نقش بنيادين الگو در تربيت، به‌خصوص تربیت دینی بر كسي پوشيده نيست. صرف‌نظر از مباحث اساسي هستي‌شناسانه، ويژگي‌هايي همچون اختيار، تغييرپذيري، انعطاف‌پذيري، كمال‌جويي و پيشرفت، آشكارا از آدمي، موجودي استثنايي در بين موجودات ديگر ساخته است.
چهارشنبه, 08 شهریور 1396 16:00

عید قربان، عید بندگی

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
یادداشتی از حجت الاسلام و المسلمین علی اکبر عبدالاحدی مقدم-کارشناس مسائل فرهنگی قربان با ضمه و کسره قاف از مصدر «قرب» به معنی نزدیک شدن است و «قربانی» نیز از همین ریشه است. و کسی که جان خود را در راه کسی یا عقیده‌ای از دست داده باشد، قربانی آن شخص یا عقیده شده است.
چهارشنبه, 01 شهریور 1396 14:46

زعیم حوزه

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
یادداشتی از وحید نجفی-پژوهشگر موسسه مطالعاتی صراط مبین شیعه در دوران غیبت به مثابه یتیمی است که تکفل او به دست علما سپرده‌شده استامام حسن عسگری (ع) می‌فرمایند: "یتیم‌تر از شخصی که پدر از دست داده، کسی است که دستش از امامش کوتاه است و نمی‌داند وظیفه‌اش در آنچه بر او پیش می‌آید، چیست؛ آگاه باشید! هر کدام از شیعیان ما که عالم به علوم ما باشد و این جاهل نسبت به دین و راه و روش ما را که از دیدار ما محروم است تحت سرپرستی خود بگیرد؛ هدایت و ارشاد کند و شریعت ما را به او بیاموزد، همانا در رفیق اعلی، هم جوار ما خواهد بود ".
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
یادداشتی از وحید نجفی-پژوهشگر موسسه مطالعاتی صراط مبین استقلال حوزه علمیه شیعه یکی از مفاخر آن بوده که همواره مورد تأکید بزرگان قرارگرفته است. چرا که تحولات و شرایط زمانه؛ توجه به آن را در هر دوره ای لازم می‌نماید تا اطمینان از تحقق آن را حاصل نموده و مقابله با عناصر آسیب‌رسان به آن را به ارمغان آورد.
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
یادداشتی ازحجت الاسلام والمسلمین دکتر محمدجواد ارسطا عضو هیات علمی دانشگاه تهران (مناسبات فقه و حقوق در ساحت فقه حکومتی)چکیده: در ساحت فقه حکومتی، فقه با حقوق از دو جهت کلی می‌تواند رابطه داشته باشد: یکی از جهت روشی و دیگری از جهت ماهوی. منظور از مناسبات، روابط است؛ یعنی چگونه می‌توان در حوزۀ مباحث مربوط به حکومت و حقوق عمومی از فقه استفاده کرد.
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
یادداشتی از محمد قرائتی ستوده - دانشجوی کارشناسی ارشد رشته علوم سیاسی مفهوم تقدس یکی از متداول ترین مفاهیم کاربردی در زندگی انسان است چون تقدس بخشیدن به برخی پدیده‌ها، پیامدهای اثرگذاری در جامعه ایجاد می کنند. مقدسات به مجموع اعتقادات و اموری اطلاق می شود که در دین، دارای احترام و جایگاه ویژه ای هستند. گاهی اعتقادات، شخصیت های خاص، اماکن و زمان های خاص از مقدسات به حساب می آیند.
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
یادداشتی از حامد عبدالهی سفیدان - پژوهشگر دینی ما گیر و گره‌های فراوانی در فرهنگمان داریم که چوب هرکدام را در جای خود خورده‌ و می‌خوریم. برخی از آنها قلمرو کوچکی را درگیر خود کرده‌اند اما سایة سیاه برخی از این گره‌ها از پستوی خانه‌ تا دیپلماسی بین‌المللی‌مان‌ کشیده شده است. «ما اهل گفت‌وگو نیستیم»؛ این یکی از همان گره‌هاست؛ نه در خانه با همسر، نه در سیاست با مخالف، نه در گلشن با دوست، نه در گلخن با دشمن. مراد از گفت‌وگو، فقط به‌معنای کوتاه آمدن از مقصود نیست که اتفاقاً بیشتر از گفت‌وگو، اهل تساهلیم
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
یادداشتی از: باقر صدقی دانشجوی دکتری رشته مطالعات تطبیقی مذاهب اسلامی کشور ایران با پیشینه‌ تاریخی‌اش، بهترین نمونه از همزیستی مسالمت‌آمیز در جهان است. با توجه به شرایط موجود منطقه خاورمیانه در طی پنج سال اخیر و همچنین با توجه به تنوع فرهنگی و اقلیم موزاییکی ایران، اگر عنصر همزیستی مسالمت‌آمیز در ایران این‌چنین محکم و قوی نبود، احتمالاً شرایط برای کشور متفاوت بود. همزیستی مسالمت‌آمیز گروه‌های قومی ایران ریشه در نظام معنایی و باور مشترک همه ایرانیان دارد. این ریشه از دو خاستگاه تاریخ مشترک و دین انسجام بخش اسلام متأثر شده است.
کلیه حقوق این سایت متعلق به مرکز پژوهشی مبنا است