این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
مصاحبه‌ای با حجت‌الاسلام‌والمسلمین آقای دکتر حمیدرضا مظاهری سیف، بنیان‌گذار و رئیس مؤسسه علمی – فرهنگی بهداشت معنوی (با مأموریت آسیب‌شناسی شبه جنبش‌های معنوی) با موضوع فرق انحرافی و معنویت‌های نوظهور ضعف جنبه انگیزشی و کاربردی ارائه معارف دینی توسط مبلغان مذهبی عامل مهم جذب شبه جنبش‌های معنوی
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
مصاحبه‌ای با آقای دکتر سید حسین شرف‌الدین، استاد موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره) با موضوع فرق انحرافی و معنویت‌های نوظهور در معنویت‌های نوظهور نسبت میان بعد مادی و روحی انسان چندان مشخص نیست و جایگاه معاد در آن‌ها عمدتاً تحت تأثیر نظریه تناسخ مخدوش است
آخرین ویرایش در سه شنبه, 21 دی 1400 10:35
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
مصاحبه‌ای با آقای دکتر محمدتقی دشتی، دکترای حقوق عمومی و رئیس مرکز پژوهشی مبنا با موضوع «فرهنگ تکفیر در جامعه ایران» افول اخلاقیات اجتماعی به دلیل نگاه تک‌بعدی به دین طی قرون گذشته به‌واسطه رشد کاریکاتوری فقه اصغر منجر به تضعیف شدید روح صبر، مدارا، تساهل و تسامح و به‌تبع آن افزایش طرد، انکار و نابردباری در جامعه شده است.
آخرین ویرایش در دوشنبه, 20 دی 1400 16:05
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
مصاحبه‌ای با آقای دکتر ابراهیم فیاض، استاد تمام و عضو هیئت‌علمی دانشگاه تهران، با موضوع «فرهنگ تکفیر در جامعه ایران عدم وجود علم کلام و اصول فقه باعث فقدان علم گفتگو با جهان خارج ذهنی و عینی و ایجاد تکفیر می‌شود
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)
مرکز پژوهشی مبنا در پژوهش «فرهنگ نابردباری و نارواداری در جامعه ایران» در مصاحبه‌ای با حجت‌الاسلام‌والمسلمین ابراهیم محمد پور زنجانی، پژوهشگر و کارشناس مسائل فرهنگی به گفت‌وگو نشست. وی دلایل نابردباری و نارواداری در جامعه ایران را تحلیل کرده و راهکارهایی برای ارتقا و بهبود آن ارائه نمود.
این مورد را ارزیابی کنید
(2 رای‌ها)
رئیس مرکز پژوهشی مبنا با اشاره به اینکه مرکز پژوهش مبنا موفق به کسب رتبه دوم کمیسیون سیاسی و اداری از این رویداد بزرگ علمی عملیاتی شده است،گفت: دعوت رسمی از اندیشکده‌ها، پژوهشگاه‌ها و نخبگان به‌منظور تدوین سیاست‌های کلی نظام اقدامی ستودنی بود.
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
 مرکز پژوهشی مبنا در پژوهش «انسجام مذهبی» در مصاحبه‌ای با آقای دکتر حسین اکبری، استاد دانشگاه و عضو هیئت علمی دانشگاه دفاع به گفت‌وگو نشست. وی دلایل اختلال در انسجام مذهبی را تحلیل کرده و راهکارهایی برای ارتقا و بهبود آن ارائه نمود.
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
 مرکز پژوهشی مبنا در پژوهش «انسجام مذهبی» در مصاحبه‌ای با آقای دکتر محمدتقی دشتی دکترای حقوق و استاد دانشگاه به گفت‌وگو نشست. وی دلایل اختلال در انسجام مذهبی را تحلیل کرده و راهکارهایی برای ارتقا و بهبود آن ارائه نمود.
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)
مرکز پژوهشی مبنا در پژوهش «انسجام مذهبی» در مصاحبه‌ای با آقای دکتر رسول داداشی آذر جامعه‌شناس و استاد دانشگاه به گفت‌وگو نشست. وی دلایل اختلال در انسجام مذهبی را تحلیل کرده و راهکارهایی برای ارتقا و بهبود آن ارائه نمود.
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
 مرکز پژوهشی مبنا در پژوهش «انسجام مذهبی» در مصاحبه‌ای با حجت‌الاسلام‌والمسلمین آقای دکتر مهدی امیدی، استادیار و عضو هیئت‌علمی مؤسسه آموزشی - پژوهشی امام خمینی (ره) و قائم‌مقام گروه فلسفه سیاسی دایرة‌المعارف علوم عقلی به گفت‌وگو نشست. وی دلایل اختلال در انسجام مذهبی را تحلیل کرده و راهکارهایی برای ارتقا و بهبود آن ارائه نمود.